ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Thursday, 2019-11-21, 10:58 AM
Section categories
My articles [26]

Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 165

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Site friends
 • Create your own site

 • Main » Articles » My articles

  Δρόμος παγίδα

   Δύο σημεία που είναι κίνδυνος-θάνατος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και θα πρέπει η Δημοτική Δύο επικίνδυνα σημεία υπάρχουν στον κεντρικό δρόμο που περνάει μέσα από το χωριό μας. αρχή να προβεί σε επιδιορθώσεις με τοιχεία αντιστήριξης,  ώστε να μην έχουμε στο μέλλον νέα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα. Συγκεκριμένα το πρώτο σημείο βρίσκεται αμέσως μετά τη Γύρα στ' αριστερά

   μας, όπως μπαίνουμε στο χωριό, εκεί που ο δρόμος εφάπτεται με την ιδιοκτησία του Χρήστου Επαμ. Μούρκα. Το δεύτερο σημείο είναι στο κέντρο του χωριού στ' αριστερά μας, λίγο πριν φθάσουμε στην πλατεία εκεί, όπου ο δρόμος εφάπτεται με ιδιοκτησία του Δημ. Κ. Μελεούνη.

  Η κατασκευή των τοιχείων αντιστήριξης έχει επείγοντα χαρακτήρα όχι αποκλειστικά για να προλάβουμε νέα ατυχήματα αλλά και για να μην διακοπεί η επικοινωνία των κατοίκων με τ' αστικά κέντρα (Αστακός, Αγρίνιο) και με τις καλλιέργειές τους στον κάμπο. Ο δρόμος αυτός για να γίνει κανονικός χρειάζεται διαπλάτυνση ενός μέτρου, τουλάχιστον, και για να αποφευχθεί η διαδικασία των απαλλοτριώσεων, που χρειάζεται μεγάλη γραφειοκρατία καλό θα είναι να επιδιωχθεί η γραπτή παραχώρηση από τους ιδιοκτήτες της απαιτούμενης έκτασης με την καταβολή της ανάλογης αποζημίωσης.

  Ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων “Τα Κόροντα” είχε ενημερώσει με επιστολή του στις 14/10/2004 τον τότε Δήμαρχο κ. Πυθαγόρα Σαμαρά για το πρόβλημα. Ελπίζουμε η παρούσα δημοτική αρχή να μην το αμελήσει κι άλλο αλλά να προγραμματίσει την κατασκευή των έργων ώστε να μη θρηνήσουμε και νέα θύματα.

  Ταξιάρχης Αλ. Σάββας

  Category: My articles | Added by: takoronta (2008-12-17)
  Views: 430 | Rating: 5.0/1
  Total comments: 0
  Only registered users can add comments.
  [ Registration | Login ]
  Copyright MyCorp © 2019