ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Friday, 2024-03-29, 9:41 AM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  February 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2012 » February » 5 » ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ
    1:33 PM
    ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ

           

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η παιδική γιορτή του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑΝΣΥ στην Αθήνα.

    Η αίθουσα ήταν γεμάτη απο Χρυσοβιτσάνους και απο φίλους του Συλλόγου καθώς και από πλήθος μικρών Χρυσοβιτσάνων.

    Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γεωργούλας  Κώστας στην ομιλία το παρουσίασε το έργο του Συλλόγου μεταξύ των άλλων τόνισε      

              << Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές >>

     Αγαπητοί φίλοι και φίλες του συλλόγου μας.

    Σας καλωσορίζω στην  σημερινή εκδήλωση και σας εύχομαι χρόνια πολλά ευτυχισμένο το 2012 με υγεία και καλή πρόοδο στους μικρούς μας φίλους.

    Ο  Σύλλογός μας κάνει προσπάθειες για την επικοινωνία μεταξύ των μελών του πραγματοποιώντας διάφορες εκδηλώσεις όπως τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις την ίδρυση ποδοσφαιρικής ομάδας εδώ στην  Αθήνα.

    Αγαπητοί συγχωριανοί, η δράση του συλλόγου μας δε σταματάει εδώ θα συνεχίσει να εκδίδει την εφημερίδα μας (Χρυσοβιτσάνικα Νέα), την συντήρηση της ιστοσελίδας μας,  τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας εδώ στην Αθήνα, την πραγματοποίηση χοροεσπερίδας της 17 Φεβρουαρίου στο κέντρο αγρίμια τις  πολιτιστικές  εκδηλώσεις  τον Αύγουστο στο χωριό μας, Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας στις  αρμόδιες αρχές για θέματα που απασχολούν το τόπο καταγωγής .

    Η σημερινή εκδήλωση περιλαμβάνει τη κοπή τις πίτας του συλλόγου,  στη συνέχεια θα ακολουθήσει παιδική γιορτή(παράσταση κλόουν) για τους μικρούς μας φίλους και τέλος θα δοθούν δωράκια στα παιδιά προσφορά του συλλόγου μας, καθώς επίσης θα δοθούν προϊόντα των εταιρειών LACTALIS HELLAS ΑΕ (ΝΤΟΡΝΑ), του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ  και της αλυσίδας  σουπερ μάρκετ ΒAZAAR AE 

    Προοπτική αυτής της εκδήλωσης είναι να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε,     

    να ανταλλάξουμε απόψεις, να χαρούμε  και παράλληλα να δώσουμε μια πολιτιστική ώθηση για  να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά.

    Αγαπητοί συγχωριανοί, σας θέλουμε μαζί μας, συμμετέχοντες στον αγώνα για να γίνει καλύτερος ο τόπος μας να αναπτυχθεί για να υπάρξει πολιτιστική αναβάθμιση και ποιότητα ζωής.

    Σας εύχομαι και πάλι χρόνια πολλά και καλή διασκέδαση. 

    Εμφανής η απουσία του  Ιερέα Πατήρ Χαντζή Φωτίου που απουσίαζε δικαιολογημένα από την  εκδήλωση το καθότι νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο το Δ.Σ. εύχεται στον Ιερέα του χωριού μας ταχεία ανάρρωση.  Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. κ. Δημήτριος Στεργίου ευχήθηκε χρόνια πολλά και εξήρε το έργο των Συλλόγων και το πόσο χρήσιμοι είναι, και ειδικά ο Σύλλογος Χρυσοβιτσάνων το πόσο δραστήριος είναι τονίζοντας τα μέσα επικοινωνίας του Συλλόγου εφημερίδα Χρυσοβιτσάνικα νέα και της ιστοσελίδας Τα Κόροντα   

    Ακολούθησε μια όμορφη παιδική γιορτή τα παιδιά ήταν χαρούμενα και έδειχναν να το διασκεδάζουν στο τέλος μοιράστηκαν τα δώρα προσφορά του Συλλόγου και προϊόντα των εταιρειών LACTALIS HELLAS ΑΕ (ΝΤΟΡΝΑ), του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ  και της αλυσίδας  σουπερ μάρκετ ΒAZAAR AE ,γκοφρέτες προσφορά τις εταιρείας ΙΟΝ και η συχωριανή μας Ελένη Χρονη όπως πάντα έφτιαξε παραδοσιακό παντεσπάνι και πρόσφερε σοκολατακια  χυμούς  σε  μικρούς και μεγάλους   .

    τις ευχές τους έστειλαν  ο Ιερέας του Χωριού μας Πατήρ Φώτιος Χαντζής ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Σπύρος Δημ. Ζορμπάς , το μέλος του τοπικού Συμβούλιου Χρυσοβίτσας Ευθύμιος Κατσιγιάννης , ο Πρόεδρος της Α.Ε.Χρυσοβίτσας Παναγιώτης Αυδής.

    Και του χρόνου !!!!!!!

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΤΙΤΑ

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ !!!!

    http://takoronta.ucoz.com/photo/

    Views: 640 | Added by: takoronta | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024