ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Friday, 2024-04-26, 2:44 AM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  August 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2011 » August » 31 » Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Χρυσοβίτσα
    11:25 PM
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Χρυσοβίτσα
                  
    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Χρυσοβίτσα, που περιλάμβαναν ποδοσφαιρικούς αγώνες αθλητικές επιδείξεις από τον Ιππικό Σύλλογο Ξηρομέρου και μουσική βραδιά με την καταπληκτική ορχήστρα του Γιώργου Καρατζίνη με τους καταπληκτικούς καλλιτέχνες που διασκέδασαν τους παραβρισκόμενους μέχρι το πρωί.
     Η συμμετοχή των καλεσμένων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο οι εθελοντές και τα μέλη του Συλλόγου ήταν εκεί για να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια στο σερβίρισμα των καλεσμένων.
    Εδώ αξίζει ν’ αναφερθούν οι προσφορές των συγχωριανών και φίλων του Συλλόγου ξεκινώντας από τις γυναίκες του χωριού μας.
    Σάββα Μαρία συζ. Βησσαρίωνα έφτιαξε κουλούρες και πίτες , Γεωργούλα Γκραζίνα πίτσες, Σάββα Παναγιώτα συζ. Γερασίμου πίτες , Σάββα Χριστίνα την παραδοσιακή ραβανί , Σαμαρά Χρυσούλα συζ. Χαρίση πίτες, Χαντζή – Ζορμπά Χριστίνα πίτα , Κίσσα – Ζορμπά Γιάννα πίτα, Ζορμπά Καλή πίτες, Κίσσα – Σάββα Γλυκερία πίτα, Μούρκα – Γαντζούδη Γεωργία κουλούρες, Γαντζούδη Κωνστάντο πίτα, Κατσιγιάννη Αθηνά πίτες.
    Οι κτηνοτρόφοι του χωριού μας προσέφεραν : Ο Σπύρος Δημ Ζορμπάς (Πρόεδρος ) προσέφερε δύο προβατίνες και οι Χαρίσης Σαμαράς, Βασίλειος Σάββας, Γεώργιος Ζορμπάς του Σούλα, Θανάσης Κίσσας, Γεώργιος Κίσσας , Θεμιστοκλής Βησ. Σάββας, Γεράσιμος Αυδής και ο Ευστάθιος Αυδής πρόσφεραν από μια προβατίνα.
     
    Ακόμη προσφορές έκαναν: Ο Βασίλειος Σάββας παραχώρησε το καταστημά του για τις ανάγκες του Συλλόγου.
    Ο Σωτήρης Γαντζούδης μαζί με τον Γεράσιμο Παν. Αυδή έκανε την ηλεκτρολογική εγκατάσταση στο χώρο που πραγματοποιούνται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δωρεάν.
    Ο Γιάννης Τσέλα κατασκεύασε την περίφραξη του χώρου των πολιτιστικών εκδηλώσεων αφιλοκερδώς.
    O Κων/νος Μίχας δώρισε πενήντα κιλά ψωμί και το ψήσιμο των προβατίνων σε πολύ καλή τιμή.
    Ο ραδιοφωνικός σταθμός Ξηρομέρου με τον Μιχάλη Βραχά όπως πάντα αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλουν οι πολιτιστικοί Σύλλογοι για την ανάδειξη της περιοχής προσέφερε δωρεάν την διαφημιστική καμπάνια και προβολή των εν λόγο εκδηλώσεων.
    Ο Δημήτριος Βας. Κίσσας χορήγησε όπως πάντα τα μπλουζάκια που φορούσαν οι εθελοντές.
     
    Την λαχειοφόρο που πραγματοποιήθηκε ενίσχυσαν με τις προσφορές τους οι Αφοί Μούρκα ( αλυσίδα σουπερ μάρκετ) , Θεοδοσία Ταρκαζίκη – Γεωργούλα ( κατάστημα υποδημάτων), Γεώργιος Μπούρας ( κατάστημα χαλιών) , Ζώης Σακουφάκης ( κατάστημα επίπλων).
     
    Με απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Ξηρομέρου και του Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά ο Σύλλογος ενισχύθηκε οικονομικά με το ποσό των 1500 Ευρώ για την πραγματοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων .
     
     Το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτωθι προσκεκλημένοι: Καραγκούνης Κων/νος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , Λύτρας Ιωάννης αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ξηρομέρου , Μπαμπούρης Κων/νος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου, Κυριάκος Κων/νος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου , Στεργίου Δημήτριος Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημητρούλης Γεώργιος Γενικός Γραμματέας Π.Α.Μ.Ε. Αιτωλ/νίας , Παπαχρήστος Τάκης Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας , Χουλιάρας Μιχαήλ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας , Πέττας Χρήστος Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας , Γαλαζούλας Απόστολος Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Παπαδάτου, Δημητρουλής Κωνσταντίνος Σύμβουλος του τοπικού Διαμερίσματος Παπαδάτου, Τριάντης Νικόλαος Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Μαχαιράς, Λιάμης Θεόδωρος Σύμβουλος του τοπικού διαμερίσματος Μαχαιράς, Χαραλάμπους Μιχαήλ Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Ρίγανης, Σκαπέτης Γεώργιος πρόεδρος του Ιππικού Συλλόγου Ξηρομέρου, Χαραλάμπους Βασιλική Γενική Γραμματέας του Ιππικού Συλλόγου Ξηρομέρου, Χολής Ιωάννης μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Βασιλοπουλιτών Αθήνας , Ζορμπά Βησσαρία Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Αγρινίου και Συγγραφέας.
     
     Τέλος αξίζει να αναφερθούν οι εθελοντές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς στο τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που ήταν το κλειδί της μεγάλης επιτυχίας. Εθελοντές ήταν: Ο Ζορμπάς Δημ. Σπύρος, Σωτήρης, Ζορμπάς, ο Θανάσης Κίσσας, η Κωνστάντω Γαντζούδη, η Καλλιρρόη Κων. Γεωργούλα, ο Θεόδωρος Γεωργούλας, ο Ευθύμιος Κατσιγιάννης, ο Δημήτριος Σαμαράς, ο Γεώργιος Κίσσας, ο Λάμπρος Παν Αυδής . ο Μύρης Τσέλα η Μαρία Χαντζή - Αυγέρη , Γκόλφω Ζορμπά - Αυδή , Θωμάς Ευαγγ. Χρόνης Θωμάς Γερασ. Χρόνης, Παντελής Δημ. Σάββας, Θανάσης Γεωργ. Ζορμπάς και άλλοι συχωριανοί.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με ομόφωνη απόφαση τα κέρδη που προέκυψαν από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις θα δοθούν στη Αθλητική Ένωση Χρυσοβίτσας για κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας του χωριού. Το Δ.Σ. σας εύχεται και του χρόνου με υγεία να είμαστε πάλι εκεί.
    Views: 973 | Added by: takoronta | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024