ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Friday, 2024-04-26, 0:11 AM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  December 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2011 » December » 6 » Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου “Τα Κόροντα”
    0:09 AM
    Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου “Τα Κόροντα”

                   

    Στις 4/12/11, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ. έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑΝΣΥ (Πατησίων 5, 4ος όροφος) η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου "Τα Κόροντα” με θέματα ημερήσιας διάταξης: α) Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός από 6/12/10 μέχρι 4/12/11 και β) προγραμματισμός δράσης.

    Π ρ ό ε δ ρ ο ς της Γενικής Συνέλευσηςγια την διεύθυνση των εργασιών εκλέχτηκε ο Άγγελος Χρόνης  και γραμματέας για την τήρηση των πρακτικών ο Λάμπρος Βας. Αυδής .

    Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κώστας Γεωργούλας διάβασε τον απολογισμό δραστηριοτήτων και το πρόγραμμα δράσης για τον επόμενο χρόνο. Ακολούθως ο Ταμίας του Συλλόγου, Αλέξανδρος Σάββας διάβασε τον οικονομικό απολογισμό  κι η Ελένη Ηρακλ. Ζορμπά την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

    Τα μέλη του Συλλόγου, που έλαβαν τον λόγο, έκαναν ορισμένες παρατηρήσεις πάνω στον απολογισμό καθώς και προτάσεις που αφορούσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, ο Δήμος Αστακού και το Δημοτικό Διαμέρισμα Χρυσοβίτσας. Μίλησαν κατά σειρά οι: Άγγελος Χρόνης  ,  Κώστας Γεωργούλας, Αλεξ. Σάββας, ΕυάγγελοςΑχ. Ζορμπάς Δημήτριος Σπυριδ. Χρόνης .  Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης και οι: Νίκος Πίττας, Λάμπρος Βασ. Αυδής, Θεόδωρος Γεωργούλας, Ταξιάρχης Σάββας , Ελένη Χρόνη, Ελένη Βασιλ. Σάββα , Καλλιρρόη Κωνστ. Γεωργούλα ,  Στάυρος Μπάντζιος , Λεωνίδας Ζορμπάς, Γεράσιμος Σπυριδ. Ζορμπάς Ελένη Ηρακλ. Ζορμπά, Ρούλα Βασιλ. Σάββα και  Ηρακλής Ιωάνν. Ζορμπάς.

    Οι ομιλητές πρότειναν να επαναλάβει το Δ.Σ. τις δραστηριότητες που ανέπτυξε τον προηγούμενο χρόνο (έκδοση της εφημερίδας, πολιτιστικές εκδηλώσεις, διοργάνωση χοροεσπερίδας, λειτουργία της ιστοσελίδας

    στο διαδίκτυο, βράβευση καλύτερων μαθητών)

    και να προχωρήσει σε άλλες πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως: , Δημιουργία λαογραφικού μουσείου, κατασκευή περιφερειακού δρό-

    μου, αξιοποίηση του αρχαίου κάστρου, προστασία των πηγαδιών, στήριξη του ΤΟΕΒ  στήριξη της Α.Ε.Χρυσοβίστας κλπ.

    Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να λάβει σοβαρά υπόψη το Δ.Σ. στον προγραμματισμό δράσης τις ενδιαφέρουσες προτάσεις που διατυπώθηκαν. Μετάαπό ψηφοφορία εγκρίθηκανομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και η Γενική Συνέλευση απάλλαξε τα μέλη από κάθε ευθύνη.

    Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων οφείλει να ευχαριστήσει την Συγχωριανή μας  Ελένη Χρόνη για τα μελομακάρονα που έφτιαξε και πρόσφερε στα μέλη του Συλλόγου.  

    Views: 474 | Added by: takoronta | Rating: 1.0/1
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024