ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Friday, 2024-03-29, 1:45 AM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  February 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2012 » February » 17 » Επιτυχημένη και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)
    10:13 AM
    Επιτυχημένη και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)
         
    ΦΩΤΟ ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ
    Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑΝ.ΣΥ. Πατησίων 5 – Ομόνοια, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου.
    Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από το Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Στεργίου, ο οποίος αφού  τους ευχαρίστησε εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε η νέα  χρονιά να είναι για όλους γεμάτη υγεία,  ευτυχία, αλληλεγγύη και δύναμη για δημιουργία.
    Αναφέρθηκε επίσης στις δύσκολες μέρες που περνάει η πατρίδα μας και ευχήθηκε να βγούμε από τις δυσκολίες και τα αδιέξοδα που περνάμε το ταχύτερο δυνατόν.
    Κατόπιν  ο  Πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα ΠειραιάΒασίλειος Πόππης και ο πάτερ Νεκτάριος ΓερονικολόςΠρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Ν, Ιωνίας, ευλόγησαν την πίτα και ο Πρόεδρος και τα μέλη του Κεντρικού  Συμβουλίου της Ομοσπονδίας έκοψαν και μοίρασαν κομμάτια σε όλους τους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας καθώς και στους παρευρισκόμενους.  
    Μετά τα διαδικαστικά της εκδήλωσης οι συμπατριώτες και οι φίλοι αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν για τα προβλήματα των Συλλόγων και την προοπτική επίλυσής τους.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Βασίλειος Πόππης, ο πάτερΝεκτάριος Γερονικολός Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Ν, Ιωνίας, οι Βουλευτές του Νομού Ανδρέας Μακρυπίδης και Κώστας Καραγκούνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριχωνίδας, Νώντας Σκάνδαλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου, Παντελής Ψηλός, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, ο π. πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Παναγιώτης Τρυφιάτης, οι πρώην Πρόεδροι της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. : Νίκος Μήτσης, συγγραφέας, Μπάμπης Κουβέλης, συγγραφέας και Χρήστος Κλαδευτήρας, ο συγγραφέας ΠάνοςΛαζαρόπουλος,  ο π. Δημοτικός Σύμβουλος Αστακού ΧρήστοςΜάτζαρης, ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική»Χρυσόστομος Πατούλας,  ο Γ. Γραμματέας της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης, Χρήστος Γαζέτας, ο ραδιοφωνικός παραγωγός από το Ράδιο μαγεία, Λάμπης Μαυρέλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλ/νων Περιστερίου η «ΕΞΟΔΟΣ»Χρήστος Χούτας, Πρόεδροι, Μέλη και Εκπρόσωποι όλων των Συλλόγων Μελών της Ομοσπονδίας.

    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
    Views: 410 | Added by: takoronta | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024