ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Friday, 2024-04-26, 6:53 AM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  June 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2011 » June » 26 » Ειδήσεις Σχόλια
    0:27 AM
    Ειδήσεις Σχόλια
    Απογραφή Ο Σύλλογός μας, μετά από κινητοποίηση των μελών του Δ.Σ. πέτυχε τον στόχο του που είχε βάλει για την απογραφή στο χωριό. Έτσι απογράφηκαν 330 περίπου κάτοικοι. Η απογραφή έχει μεγάλη σημασία γιατί, όπως είναι γνωστό, οι οικονομικές ενισχύσεις δίνονται με βάση την πληθυσμιακή κατάσταση των Τοπ. Διαμερισμάτων και του δήμου.
     Αρνητική απάντηση Αρνητική ήταν η απάντηση του Δημάρχου Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά στην επιστολή του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων με την οποία ζητούσε την άμεση κατασκευή υπόγειων τοιχείων αντιστήριξης σε δύο σημεία του Κεντρικού δρόμου του χωριού ώστε να υπάρξει ασφαλές οδικό δίκτυο. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι τα έργα, προς το παρόν, δεν μπορούν να γίνουν γιατί ο Δήμος έχει πολλά χρέη.
    Φωτογραφικό άλμπουμ Φωτογραφικό άλμπουμ του χωριού πρόκειται να εκδώσει ο Σύλλογος Χρυσοβιτσάνων και γι' αυτό καλεί τους συγχωριανούς και τους φίλους του χωριού να δώσουν στα μέλη του Δ.Σ. όσες φωτογραφίες (παλιές) έχουν, για να καταχωρηθούν σ' αυτό με επιστροφή βεβαίως.
     Επικίνδυνες λακούβες Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείχνουν οι οδηγοί όταν οδηγούν στο δημόσιο δρόμο από Τσαπουρνιά μέχρι Βαλόστρατο. Κι αυτό γιατί οι λακκούβες είναι πολλές και επικίνδυνες κι ο κίνδυνος για τους οδηγητές και τα οχήματά τους μεγάλος. Αλήθεια τι κάνει ο Δήμος Ξηρομέρου γι' αυτό το τόσο σημαντικό πρόβλημα;
     
    Δύο νέα μαγαζιά Δύο νέα μαγαζιά άνοιξαν στο χωριό μας. Το ένα στη θέση Τσαπουρνιά από τους Βησ. Θεμ. Σάββα και το Γιάννη Παν. Σταμάτη (καφενείο-ουζερί-ψησταριά) και το άλλο μέσα στο χωριό από τον Βησ. Κων. Ζορμπά, ο οποίος νοίκιασε το καφενείο του Δημ. Μελεούνη. Στους συγχωριανούς ευχόμαστε καλές δουλειές.
    Ο Νέος τηλεφωνικός κατάλογος Κυκλοφόρησε ο νέος τηλεφωνικός κατάλογος και οι συγχωριανοί μπορούν να τον προμηθευτούν αντί πέντε (5) ευρώ από τα καφενεία του χωριού και στην Αθήνα από τα μέλη του Δ.Σ. και από το φωτογραφείο του Λεωνίδα Χρ. Ζορμπά (Κειριάδων 158, Κ. Πετράλωνα, τηλ. 210-3421609).
     Κλοπές Πολλές κλπές σημειώθηκαν στο χωριό μας τα μεσάνυχτα της 28/5/2011. Σπείρα αγνώστων δραστών διέρρηξε μαγαζιά ακόμα και την εκκλησία. Παρόμοιες κλοπές έγιναν το ίδιο διάστημα και σε άλλα γειτονικά χωριά (Μαχαιρά, Αστακό, Βλυζιανίτικα πηγάδια κ.α.). Ρωτάμε τι έκανε η αστυνομία γι' αυτές τις περιπτώσεις. Τις ερεύνησε και ποια τ' αποτελέσματα;
    Παραίτηση Ο Κων/νος Παντ. Σάββας με επιστολή του υπέβαλε την παραίτησή του από μέλο του συμβουλίου του δημοτικού διαμερίσματος Χρυσοβίτσας. Την θέση του παραιτηθέντος καταλαμβάνει ο πρώτος συμπληρωματικός Ευθύμιος Γερ. Κατσιγιάννης.
    Καθαρισμός Συνεργείο Καθαρισμού του Δήμου Ξηρομέρου με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Κων/νος Κουμανδράκη-Σαμαρά καθάρισε τους δρόμους, την πλατεία και τους δημόσιους χώρους του χωριού μας.
    Views: 562 | Added by: takoronta | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024