ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Friday, 2024-03-29, 10:22 AM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  March 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » Entries archive
                         
    Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7/8 το απόγευμα η βράβευση των καλύτερων μαθητών του δημοτικού Σχολειού από το πρόεδρο του συλλόγου Χρυσοβιτσάνων Γεωργούλα Κων/νο , στο κοινοτικό κατάστημα Χρυσοβίτσας ο Σύλλογος Χρυσοβιτσάνων τα Κόροντα όπως και κάθε χρόνο , έτσι και φέτος μετά από ... Read more »
    Views: 529 | Added by: takoronta | Date: 2010-08-10

                          
    Στη Πολωνία κατοικούν δύο οικογένειες Χρυσοβιτσάνων στο χωριό Σπαντσόβα – Κρόσνο. Τα δύο παιδιά του Θεοδόση Μούρκα ο Χρήστος και ο Γιάννης Μούρκας. Ο Θεοδόσης Μούρκας έφυγε από την Χρυσοβίτσα το 1950 όπου και εγκαταστάθηκε στη πόλη Μπρότσουα. Στη συνέχεια γνωρίστηκε με την σύζυ ... Read more »
    Views: 665 | Added by: takoronta | Date: 2010-08-05

    Το Σάββατο 24/7 Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Α.Ε. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ. Ομόφωνα υπερψηφίστηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός έτους 2009 - 2010 . Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα τα μέλη εξέφρασαν τις απόψεις τους για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και το μέλλον αυτής. Το λόγο αρχικά πήρε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αυδής τόνισε το ρόλο που παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα στο μικρό μας Χωριό και τη διέξοδο τις νεολαίας μας το κίνητρο της άθλησης , στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ Αλέξανδρος Σάββας συμφώνησε με το πρόεδρο της ομάδας και τόνισε ακόμη ότι και το μόνο που υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα σε τόσο μικρό χωριό είναι μεγάλο κατόρθωμα, για το λόγο αυτό πρέπει να στηρίξουμε τη προσπάθεια του Δ.Σ. και των νεαρών αθλητών της ομάδας μας. Το λόγο πήρε και ο Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ταξιάρχης Γαντζούδης τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα συμπεριφορά παικτών, έλλειψη προπονητή και πρότεινε τη πρόσληψη προπονητή. Τέλος κλείνοντας μίλησε ο κ. Κώστας ... Read more »
    Views: 511 | Added by: takoronta | Date: 2010-07-26

    Τα αθλητικά σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας, έκαναν επιτέλους την υπέρβασή τους, και άφησαν πίσω τις καθεστωτικές αντιλήψεις ενός μίζερου και ανυπόληπτου παρελθόντος. Ισχυρή εντολή για ουσιαστικές αλλαγές έλαβε πριν από λίγο ο Τάκης Παπαχρήστος, που είναι και ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού.Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα και η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων ολοκληρώθηκε πριν λίγο και ο συνδυασμός Παπαχρήστου έλαβε 55 ψήφους έναντι 33 του συνδυασμού Ιωαννίδη, που φεύγει και μαζί του μια ολόκληρη εποχή για το τοπικό ποδόσφαιρο.
    Νωρίτερα είχε καταψηφιστεί με ψήφους 50-36 και ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης της ΕΠΣΝΑ.
    Αναρτήθηκε από Κεραμιδόγατος Πέμπτη, Ιούλιος 15, 20 ... Read more »
    Views: 607 | Added by: takoronta | Date: 2010-07-18

    Το φλέγον ζήτημα του Κέντρου Υγείας Αστακού ανέδειξε ο Βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης με ερώτηση του προς την Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα.Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ζητώντας να καλυφθούν άμεσα όλες οι θέσεις ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού και να λειτουργήσει πλήρως ο τεχνολογικός εξοπλισμός ώστε να ικανοποιηθούν οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής. Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής με την ερώτηση του επισημαίνει τα εξής:
    «Οι μεγάλες και χρόνιες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές του Κέντρου Υγείας Αστακού Αιτωλοακαρνανίας έχουν δημιουργήσει εύλογες ανησυχίες και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία σε σχέση με την εξέλιξη του προβλήματος. Συγκεκριμένα, μεγάλα κενά παρατηρούνται στις προβλεπόμενες εκ του οργανισμού ιατρικές, νοσηλευτικές και λοιπές θέσεις, αλλά μέρος και από το προσωπικό που υπάρχει, αξιοποιείται για την κάλυψη αναγκών σε άλλα Κέντρα Υγείας της περιοχής λόγω αυξημένων αναγκών. Χαρακτηριστικά, το κέντρο Υγείας λειτουρ ... Read more »
    Views: 509 | Added by: takoronta | Date: 2010-07-12

                          
    Προσκεκλημένοι του δήμου Πτολεμαϊδας και της Θρακικής Εστίας Εορδαίας «ο Αρχιγένης», βρέθηκαν την Τρίτη 22 Ιουνίου 2010 στις παραδοσιακές γιορτές του Κλήδονα, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας δια του Αντινομάρχη Κατσούλη Παναγιώτη και αντιπροσωπεία του συλλόγου Π ... Read more »
    Views: 495 | Added by: takoronta | Date: 2010-06-25

           
    Έκδοση πολύ επιμελημένη και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στη Ν.Α. Αιτωλ/νίας όσο και, κυρίως, στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου (Γ΄ τάξη γυμνασίου), στους μαθητές και φιλολόγους κυρίες Μπεκούλη Ευδοξία και Πλάκα Βασιλική για τη συγκέντρωση και την επιμέλεια της ύλης. Τέτοιες εκδόσεις συμβάλλουν στην αυτογνωσία μας, αφού έτσι γνωρίζουμε τον τόπο μας και τον κόσμο μας. Κι είναι γνωστό του Παλαμά «όσο πιο πολύ γνωρίζουμε τόσο πιο πολύ αγαπάμε». Και τώρα οι παρατηρήσεις μας όπως έχουμε υποχρέωση ως Πολιτιστικός Σύλλογος, που αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, με πίστη και με αγάπη, στη γωνιά του Νομού μας, τον Εμπεσό, ... Read more »
    Views: 491 | Added by: takoronta | Date: 2010-06-23

            
    Να λειτουργήσει πάλι η παιδική χαρά! Στην πλατεία του χωριού μας η παιδική χαρά δεν λειτουργεί. Αυτό συμβαίνει εδώ κι ένα χρόνο περίπου. Και να σκεφθεί κανείς ότι η Χρυσοβίτσα είναι απ’ τα λίγα χωριά που έχει τόση νεολαία. Διαθέτει μάλιστα νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο. Η έκταση των ζημιών που έγιναν στο παρελθόν δεν είναι δικαιολογημένη. Ούτε όμως αποτελεί ... Read more »
    Views: 547 | Added by: takoronta | Date: 2010-06-19

               
    Ενόψει της νέας Αρδευτικής περιόδου 2010, κάθε καλλιεργητής πρέπει να γνωρίζει τα κάτωθι: 1.Δεν θα χορηγηθεί νερό στα κτήματα, τα οποία δεν έχουν εξοφλήσει τις οφειλές τους παλαιοτέρων χρήσεων. 2.Θα γίνει διακοπή στην παροχή του αρδευτικού ύδατος, στους Κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν εξόφλησαν τις οφειλές τους παλαιοτέρων χρήσεων. 3.Η Γενική ... Read more »
    Views: 503 | Added by: takoronta | Date: 2010-06-18

         
    Ορίζουμε ως κατάλληλες για κολύμβηση, από άποψη υγιεινής, τις παρακάτω ακτές κολύμβησης ανά Δήμο:
     
     1.ΜενιδίουΠλαζ Μενιδίου Πλαζ Κατάφουρκο

    2. ΑμφιλοχίαςΠλαζ Μπούκα Πλαζ ΕΟΤ (ανατολική) Νέα πλαζ Αμφιλοχίας(δυτική) Π ... Read more »
    Views: 2796 | Added by: takoronta | Date: 2010-06-11

    « 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 43 44 »
    Copyright MyCorp © 2024