ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Thursday, 2024-03-28, 5:37 PM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  October 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2013 » October » 7 » Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η Γενική Συνέλευση της Α.Ε. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ
    4:03 PM
    Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η Γενική Συνέλευση της Α.Ε. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

     

    Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα  η Γενική Συνέλευση της Α.Ε. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ παρουσία αρκετών μελών φίλων και αθλητών της ομάδας.

    Έγινε ο απολογισμός δράσης του Δ.Σ. και διαβάστηκε ο οικονομικός απολογισμός έτους 2012 – 2013  από τον ταμία της ομάδας Κώστα Γεωργούλα , την εν λόγο συζήτηση συντόνιζε ο κ. Αλέξανδρος Σάββας μιας και είχε εκλεχτεί   Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και γραμματέας ο Ευθύμιος Κατσιγιάννης στην συνέχεια διαβάστηκαν οι αποφάσεις του Δ.Σ. και έγινε η παρουσίαση του προπονητή της ομάδας όπου το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα την προσφορά του  Δημητρίου Χαντζή να αναλάβει να προπονεί την ομάδα αφιλοκερδώς, στη συνέχεια έγινε παρουσίαση της εμφάνισης, εδώ να σημειώσουμε είναι προσφορά του καταστήματος Μουσικό καφενείο Ζορμπάς.

     Ο προπονητής της ομάδας Δημήτριος Χαντζής  τόνισε η αγάπη του στον αθλητισμό και στο χωριό τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση  και θα πραγματοποιεί προπονήσεις μια φορά την  εβδομάδα, το πρώτο λόγο στην ομάδα θα έχουν οι αθλητές που θα προπονούνται και οι νεαροί στην ηλικία.

     Συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Αλέξανδρος Σάββας  όπου και αυτός έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και στο Δ.Σ. της ομάδας για την εν λόγο προσπάθεια διατήρησης της ομάδας αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστή τόνισε γιατί δίνει ζωή στο τόπο μας και μια διέξοδο της νεολαίας του χωριού μας τον ελεύθερο χρόνο τους να ασχολούνται  με τον  αθλητισμό την συζήτηση έκλεισε ο Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Αυδής που δήλωσε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετώπιση η ομάδα αυτός και το Δ.Σ. είναι σε θέση να το αντιμετωπίσουν, μιας και υπάρχει συνεργασία μεταξύ των μελών του Δ.Σ. ακόμη ανακοίνωσε την έκδοση ημερολογίου που θα κατασκευάσει αυτός με δικά του χρήματα για να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα.

    Η συζήτηση έκλεισε χωρίς να υπάρξουν διαφωνίες και με την θέληση όλων των μελών να βοηθήσουν την ομάδα.

    Views: 366 | Added by: takoronta | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024