ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Wednesday, 2024-04-24, 8:27 AM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  March 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2014 » March » 9 » ΤΟ ΑΔΙΑΧΏΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
    11:48 PM
    ΤΟ ΑΔΙΑΧΏΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
     
    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων «τα Κόροντα» τη  Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, στο κέντρο "ΧΙΛΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ”. Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα τα Μέλη, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί ακούγοντας γνήσιο παραδοσιακό τραγούδι υπό του ήχους του κλαρίνου.
    Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Σάββα και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Γεωργούλας καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησαν για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Ανέφεραν  ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσπαθεί να είναι κοντά και να έχουν επαφή με τους χωριανούς και φίλους πάντα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.
    Στη συνέχεια, προσφώνησαν τους επίσημους καλεσμένους που ήταν παρόντες στην εκδήλωση. 
    Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Χρυσοβιτσάνων  ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Κυριάκος, Αντιπρόεδρος της ΠΑΝΣΥΒασίλειος Μπουρνάζος, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτριος Στεργίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καραϊσκάκη Αποστόλης Σόμπολος, Ο Σύμβουλος της Κοινότητας Βασιλόπουλου Παναγιώτης Πετρονικολός, Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλοπουλιτών << Η ΒΕΛΑ >>Ηλίας Κούγγελης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπελιωτών Γεώργιος Τσέλιος, ο Πρόεδρος Πλαγιωτών Βασίλεος Καπότης, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Π.ΣΥ.Ξ Αθανάσιος Γεροδημήτρης, ο η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Μαρία Ματζάνα, το Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Διονύσης Πετρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Φυτειωτών Δήμοσθένης Κουτσομπίνας, και τα μέλη του Δ.Σ. Αντώνης Μπενέκος , Εύη ΠατσιάΜαρκέλα Δημητριάδη, και το Μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Παπαδαταίων <<Αγιος Νικόλαος>> Γεώργιος Χαραλάμπους, τους χαιρετισμούς έστειλαν ο Ιερέας της ενορίας Πατήρ Φώτιος Χαντζής , ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Χρυσοβίτσας Σπύρος Δ. Ζορμπάς και το μέλος του Δ.Σ.Ευθύμιος Κατσιγιάννης ,ο Πρόεδρος της Α.Ε.ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Παναγιώτης Λ. Αυδής .


                                      Τα Δ.Σ. του Συλλόγου.
    Views: 495 | Added by: takoronta | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024