ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Tuesday, 2024-04-16, 11:04 AM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  February 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2014 » February » 3 » Το Αδιαχώρητο επικράτησε στη κοπή πίτας του Συλλόγου μας
    3:11 PM
    Το Αδιαχώρητο επικράτησε στη κοπή πίτας του Συλλόγου μας
        
    Με επιτυχία έγινε  το απόγευμα Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, σε μια πολύ ωραία εκδήλωση η Κοπή Πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ στην Αθήνα.
      
          Μέσα σε μία όμορφη και ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα την εκδήλωση άνοιξε για τον σύλλογο Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Γεωργούλας καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια, κάλεσε τον ταμία του Συλλόγου Αλέξανδρο Σάββα για να απευθύνη χαιρετισμό   ευχήθηκε χαρούμενο, υγιές και δημιουργικό το νέο έτος και τόνισε ότι ο Σύλλογος συνεχίζει την θετική πορεία του για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού.
      
          Αμέσως μετά τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά της στις τέχνες και τα γράμματα η Συγγραφέας – εκπαιδευτικός Βησσαρία Ζορμπά - Ραμμοπούλου και την προλόγισε ο  Γενικός Γραμματέας  του συλλόγου Μάκης  Σπυρ. Ζορμπάς...........
     
    Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των δύο χορευτικών απο τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Γεωργούλα.
    Ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε την σπουδαιότητα των χορευτικών και την θαυμάσια δουλειά γίνετε εκ μέρους του χοροδιδάσκαλου Αντώνη Μπενέκου και των χορευτών των δύο τμημάτων, ακόμη αναφέρθηκε στις ώρες που γίνονται τα μαθήματα χορού και στον τόπο κάθε Σάββατο πατησίων 5 4ος Όροφος  για τις Φυτείες 15:00 - 17:00 και για την Χρυσοβίτσα 19:00 - 21:00 στην ίδια Διεύθυνση, αναφέρθηκε επίσης στα ονόματα των παιδιών που θα χόρεψαν στην σημερινή εκδήλωση.
    Για τις Φυτείες  : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΚΚΙΝΑΡΙΟΣ, ΕΥΗ ΖΑΝΙΑ, ΜΑΡΙΑ ΖΑΝΙΑ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΝΕΚΟΥ, ΗΛΙΑΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΤΣΙΑ, ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ.
     
    Για την Χρυσοβίτσα: ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΙΔΕΡΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΓΚΩΝΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΣΑΒΒΑ, ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ, ΕΛΕΝΗ ΖΟΡΜΠΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΛΟΒΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΖΟΡΜΠΑ, ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ, ΒΑΣΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ

      
        Την εκδήλωση και την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Ιερέας Παπα- Βασίλειος Πόπης την πίτα έκοψε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Σάββα που εδώ να τονίσουμε ότι χορεύει και στην χορευτική ομάδα του Συλλόγου, αμέσως μετά τα μέλη του συλλόγου την μοίρασαν, μαζί με πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο για το 2014.
     
         Στην αίθουσα μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στην κοπή της πίτας και στη συνέχεια απόλαυσαν τα χορευτικά του Συλλόγου Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» και του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα» να χορεύουν παραδοσιακά τραγούδια.
         Η όμορφη βραδιά συνοδεύτηκε με δωράκια σε όλα τα παιδιά.
     
    Την πίτα έκανε δωρεά ο φούρνος χωριάτικο ιδιοκτησίας Κώστα Δημ. Κύρου ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ & ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 21 ΤΚ.10447 ΤΗΛ. 210-57.26.019 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. 
        Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπης Βασίλειος,  από την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών ο Πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου και το μέλος του Κ.Σ. Μαρία Μαντζάνα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο εκδότης της Αιτωλοακαρνανικής Χρυσόστομος Πατούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχοντοχωρίου Πάρις Σιδεράς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπέλου Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειωτών Αντώνης Μπενέκος,  ο Ταμίας του Συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών Γιάννης Χολής, ο Πρόεδρος του συλλόγου Κατούνας Βαγγέλης Κουτιβής, το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Φυτειωτών Εύη Ζανιά , την εκδήλωση χαιρέτησαν με τηλεφωνικά μηνύματα, ο Ιερέας του Χωριού Φώτιος Χαντζής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπύρος Ζορμπάς, οι Σύμβουλου Ευθύμιος Κατσιγιάννης και Αριστείδης Σάββας ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Γεράσιμος Σάββας, και ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης ΧρυσοβίτσαςΠαναγιώτης Αυδής
    Views: 861 | Added by: takoronta | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024