ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Tuesday, 2024-04-23, 3:32 PM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  February 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2013 » February » 4 » ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ '' ΤΑΚΟΡΟΝΤΑ''
    10:26 AM
    ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ '' ΤΑΚΟΡΟΝΤΑ''

      

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η παιδική γιορτή του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑΝΣΥ στην Αθήνα.

    Η αίθουσα ήταν γεμάτη από Χρυσοβιτσάνους και από φίλους του Συλλόγου καθώς και από πλήθος μικρών Χρυσοβιτσάνων.

    Η Πρόεδρος του συλλόγου Σάββα Ελένη   στην ομιλία της  παρουσίασε το έργο του Συλλόγου και  μεταξύ των άλλων τόνισε:  

    "Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές

     Αγαπητοί φίλοι και φίλες του συλλόγου μας.

    Σας καλωσορίζω στην  σημερινή εκδήλωση και σας εύχομαι χρόνια πολλά ευτυχισμένο το 2013 με υγεία και καλή πρόοδο στους μικρούς μας φίλους.

    Ο  Σύλλογός μας κάνει προσπάθειες για την επικοινωνία μεταξύ των μελών του πραγματοποιώντας διάφορες εκδηλώσεις όπως τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις και την ίδρυση ποδοσφαιρικής ομάδας εδώ στην  Αθήνα.

    Αγαπητοί συγχωριανοί, η δράση του συλλόγου μας δε σταματάει εδώ. Έτσι θα συνεχιστεί η έκδοση της εφημερίδας μας (Χρυσοβιτσάνικα Νέα), η συντήρηση της ιστοσελίδας μας,  η συνέχιση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας εδώ στην Αθήνα, η πραγματοποίηση χοροεσπερίδας στις 24/2/2013 στο κέντρο «Καπετάνιος» στα Κάτω Πετράλωνα, η παρουσίαση του βιβλίου Ιστορική αναδρομή στα πεπραγμένα (1973 – 2012) του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου ΄΄Τα Κόροντα΄΄ πουθα γίνει στην στοά του βιβλίου της 23 Μαρτίου και οι  πολιτιστικές  εκδηλώσεις  τον Αύγουστο στο χωριό μας. Ακόμα θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας στις  αρμόδιες αρχές για θέματα που απασχολούν το χωριό μας.

     

    Η σημερινή εκδήλωση περιλαμβάνει τη κοπή τις πίτας του συλλόγου,  στη συνέχεια θα ακολουθήσει παιδική γιορτή(παράσταση κλόουν) για τους μικρούς μας φίλους και τέλος θα δοθούν δωράκια στα παιδιά προσφορά του συλλόγου μας, καθώς επίσης θα δοθούν προϊόντα των εταιρειών Φούρνοι Χωριάτικο και ειδικότερα του μετόχου της εταιρείας κ. Κωνσταντίνου Κύρου που έκανε προσφορά  την πίτα καθώς και έξι κιλά κουλουράκια και κριτσίνια, την   LACTALIS HELLAS ΑΕ (ΝΤΟΡΝΑ), που έδωσε δωρεάν γιαουρτάκια  και την αλυσίδας  σουπερ μάρκετ ΒAZAAR AE που συνέδραμε στην μεταφορά των προϊόντων

    Προοπτική αυτής της εκδήλωσης είναι να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε,    

    να ανταλλάξουμε απόψεις, να χαρούμε  και παράλληλα να δώσουμε μια πολιτιστική ώθηση για  να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά.

    Αγαπητοί συγχωριανοί, σας θέλουμε μαζί μας, συμμετέχοντες στον αγώνα για να γίνει καλύτερος ο τόπος μας να αναπτυχθεί για να υπάρξει πολιτιστική αναβάθμιση και ποιότητα ζωής.

    Σας εύχομαι και πάλι χρόνια πολλά και καλή διασκέδαση”.

    Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Γεωργούλας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή πρόοδο στους μικρούς μαθητές, τόνισε ότι συνεχίζει την θητεία του στον Σύλλογο από το πόστο του Αντιπροέδρου μετά από δέκα έτη στην Προεδρία  και την θέση ανέλαβε ένα αξιόλογο μέλος του Συλλόγου την Ελένη Βας  Σάββα μεταξύ των άλλον είπε ότι στον Σύλλογο δεν παίζουν ρόλο τα αξιώματα και ότι θα στηρίξει το Σύλλογο και από όποια θέση και αν βρίσκεται.

    Ευχαρίστησε τον πατήρ Βασίλειο Πόπη προϊστάμενο ιερέων Αγ . Σπυρίδωνα Πειραιά που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και την συμμετοχή του στην εκδήλωση,

     στην συνέχεια κάλεσε τον Πατήρ Βασίλειο να έρθει να πει τις ευχές για την πίτα και το καινούριο έτος.

    Το λόγο πήρε ο Πατήρ Βασίλειος και στην ομιλία του μεταξύ των άλλων τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται κοντά μας καθότι και ο ίδιος έχει καταγωγή από το Αγράμπελο και ακόμη ότι είναι κοντά στα παιδιά καθώς όπως είπε έχει πάει σε πολλές πίτες αλλά αυτή την συμμετοχή των παιδιών δεν την έχει ξανασυναντήσει είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα αυτό ότι ο Σύλλογος θα έχει συνέχεια.       . 

    Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. κ. Δημήτριος Στεργίου ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά και εξήρε το έργο των Συλλόγων και το πόσο χρήσιμοι είναι. Ειδικότερα για το  Σύλλογο Χρυσοβιτσάνων ανέφερε το πόσο δραστήριος είναι τονίζοντας τα μέσα επικοινωνίας του Συλλόγου δηλαδή της εφημερίδας Χρυσοβιτσάνικα νέα και της ιστοσελίδας «Τα Κόροντα».  

    Ακολούθησε μια όμορφη παιδική γιορτή. Τα παιδιά ήταν χαρούμενα και έδειχναν να το διασκεδάζουν. Στο τέλος μοιράστηκαν τα δώρα προσφορά του Συλλόγου και προϊόντα των εταιρειών Φούρνος Χωριάτικο την  LACTALIS HELLAS ΑΕ (ΝΤΟΡΝΑ), και την αλυσίδας  σουπερ μάρκετ ΒAZAAR AE ,γκοφρέτες προσφορά τις εταιρείας ΙΟΝ

    Τις ευχές τους έστειλαν  ο Ιερέας του Χωριού μας Πατήρ Φώτιος Χαντζής ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Σπύρος Δημ. Ζορμπάς , το μέλος του τοπικού Συμβούλιου Χρυσοβίτσας Ευθύμιος Κατσιγιάννης , και ο Πρόεδρος της Α.Ε.Χρυσοβίτσας Παναγιώτης Αυδής.

    Και του χρόνου!

    Views: 441 | Added by: takoronta | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024