ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Thursday, 2024-04-25, 5:05 PM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  March 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2011 » March » 12 » Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων
    2:44 PM
    Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων
               
    Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων ΄΄ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ΄΄ , για άλλη μια χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τόσο από άποψη προσέλευσης κόσμου, όσο και από άποψη διασκέδασης και ψυχαγωγίας . Στο κέντρο ''ΑΓΡΙΜΙΑ '' στην πλατεία ΒΑΘΗΣ βρέθηκαν όλοι μαζί οι συγχωριανοί και οι φίλοι και πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ απολαμβάνοντας το όμορφο πρόγραμμα του κέντρου.
     
    Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Γεωργούλας παρουσίασε το έργο του Συλλόγου. Μεταξύ των άλλων τόνισε τις προσπάθειες που κάνει για την επικοινωνία μεταξύ των μελών του, πραγματοποιώντας διάφορες εκδηλώσεις, όπως την παιδική γιορτή που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου στο HOTEL ODEON, τη σημερινή χοροεσπερίδα, τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις καιτην ίδρυση ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αθήνα. Υποσχέθηκε ότι η δράση του συλλόγου δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα συνεχίστει με την έκδοση της εφημερίδας (Χρυσοβιτσάνικα Νέα), την συντήρηση της ιστοσελίδας , την συνέχιση της ποδοσφαιρικής  ομάδας  στην Αθήνα και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις τον Αύγουστο στο χωριό . Το Δ.Σ. θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις στις αρμόδιες αρχές για θέματα που απασχολούν το τόπο καταγωγής. Ακόμη ζήτησε από την πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές (Περιφέρεια -Δήμο κ.λ.π.)να πράξουν το αυτονόητο, δηλαδή να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της γενέτειρας. Τέλος ζήτησε από τους συγχωριανούς να είναι κοντά στο Δ.Σ. , συμμετέχοντας στον αγώνα για να γίνει καλύτερος ο τόπος να αναπτυχθεί για να υπάρξει πολιτιστική αναβάθμιση και ποιότητα ζωής.
     
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παρακάτω εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων. Ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Δημήτρης Στεργίου . ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης , ο Ταμίας της ΠΑΝΣΥ Δημήτριος Κοθρούλας τα μέλη του Κ.Σ της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Αντιπρόεδρος Θανάσης Γεροδημήτρης  ., Γεν. Γραμματέας Ταξιάρχης Σάββας, Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Βασίλης Μπουρνάζος , το Μέλος Γεράσιμος Κατσαρομήτσος, ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου του Χωριού μας Σπύρος Ηρ.Ζορμπάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλ/νων Περιστερίου Χρήστος Χούτας . Χαιρετισμούς απέστειλαν:Ο Βουλευτές Ανδρέας Μακρυπίδης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  του Δήμου Ξηρομέρου Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Λύτρας ,ο Ιερέας του Χωριού μας π.Φώτιος Χαντζής και το μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κώστας Παντ. Σάββας .
    Views: 753 | Added by: takoronta | Rating: 1.5/2
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024