ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Friday, 2024-03-29, 9:08 AM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  March 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2016 » March » 3 » Η συνεστίαση του Συλλόγου μας
    7:13 AM
    Η συνεστίαση του Συλλόγου μας

      

    Η συνεστίαση του Συλλόγου μας

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα - κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου "Τα Κόροντα" στις 14/2/2016, την Κυριακή το μεσημέρι, στην οικογενειακή ταβέρνα "Ο Καπετάνιος" στα Κάτω Πετράλωνα.

    Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες η προσέλευση ήταν μεγάλη κι ο κόσμος γέμισε το κέντρο.

    Στην αρχή χαιρέτισε την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο κι αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα δραστηριότητες κι όσες έχει προγραμματίσει. Στη συνέχεια χαιρέτισε την εκδήλωση ο Δημήτρης Στεργίου, πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ, ο οποίος συνεχάρη το Δ.Σ. για το έργο του κι ανέφερα ότι είναι πολύ θετική κι η παρουσία του Συλλόγου μας στην Ομοσπονδία.

    Αμέσως μετά ευλόγησε την πίτα ο συμπατριώτης μας π. Βασίλειος Πόπης, πρωτοπρεσβύτερος στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς που κατάγεται από τα Αγράμπελα κι έκοψε την πίτα ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ο οποιος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Η πίτα μαζί με 150 κομμάτια ήτνα προσφορά του Κώστα Κύρου, γιου της Ελευθερίας Γιώτη και του Δημήτρη Κύρου, που διατηρεί το αρτοποιείο "Χωριάτικο" επί της οδού Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως 21 στο Περιστέρι.

    Ακολούθησε μετά από την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου Καλλιρρόη Γεωργούλα η διανομή δωρών για τα μικρά παιδιά, που ήταν προσφορά του Συλλόγου.

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε λαχειοφόρος αγορά με ωραία δώρα, τρία τάμπλετ που ήταν προσφορά του Συλλόγου κι ένα κιβώτιο με 12 κρασιά, προσφορά του καφενείου Θεμιστοκλή Γερ. Σάββα.

    Για την καλύτερη διασκέδαση του κόσμου του Δ.Σ. φρόντισε να ενισχύσει την ορχήστρα του κέντρου μ' ένα κλαρίνο κι έναν τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής ήταν ο Παύλος Θώδης κι ο κλαρινίστας ο Βασ. Μαρκόπουλος. Η ζωντανή μουσική και τα όμορφα τραγούδια ανέβασαν το κέφι στα ύψη κι όλα χόρεψαν, διασκέδασαν κι απόλαυσαν ένα όμορφο μεσημέρι με τους συγχωριανούς και τους φίλους τους, η καλή οργάνωση, η διάθεση, η ζεστή ατμόσφαιρα και το κέφι έκαναν το μεσημέρι να κυλήσει όμορφα και ξεχωριστά.

    Στην εκδήλωση παρέστησαν ο π. Βασίλειος Πόπης, ο Κώστας Γεωργούλας, δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, ο Δημήτρης ΣΤεργίου Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ, ο Βασίλης Μπουρνάζος, αντιπρόεδρος της ΠΑΝΣΥ, ο Δημήτρης Κοθρούλας, αντιπρόεδρος της ΟΠΣΥΞ, ο Βαγγέλης Κουτιβής, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, ο Άγγελος Μακρής, πρόεδρος του Συλλόγου Βασιλοπουλιτών "Η ΒΕΛΑ", ο Φώτης Νικολές, Πρόεδρος του Συλλόγου Προδρομιτών, ο Γεράσιμος Κοκκώνας, αντιπρόεδρος του ίδιου συλλόγου, ο Γιώργος Τσέλιος, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών κι ο Διονύσης Πετρόπουλος εκπρόσωπος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών. Τηλεγράφημα έστειλε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης.

    Και του χρόνου!

    Views: 900 | Added by: takoronta | Rating: 0.0/0
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024