ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ¨ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ¨
Tuesday, 2024-04-23, 6:08 PM
Our poll
RATE MY SITE
Total of answers: 171

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Login form

Search

Calendar
«  December 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Entries archive

Site friends
  • Create your own site

  • Main » 2013 » December » 10 » Γενική Συνέλευση για τον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου " Τα Κόροντα"
    5:49 AM
    Γενική Συνέλευση για τον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου " Τα Κόροντα"
     
    Η συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση υπήρξε πολύ μεγάλη κι έγινε μια καλή συζήτηση για τα προβλήματα του Συλλόγου και του χωριού. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης για την διεύθυνση των εργασιών εκλέχτηκε ο Ιωάννης Αθαν. Σώλος και γραμματέας για την τήρηση των πρακτικών η Θεανώ Κοντή . Στην αρχή η Πρόεδρος του Δ.Σ. Ελένη Β. Σάββα διάβασε τον απολογισμό δράσης και ο ταμίας του συλλόγου Αλέξανδρος Σάββας τον οικονομικό απολογισμό. Αμέσως μετά διαβάστηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.Στην συνέχεια χαιρέτησαν την Γ.Σ. Οι επίσημοι καλεσμένοι το Λόγο πρώτα πήρε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. ΑΣΤΑΚΟΥ και δημοτικός Σύμβουλος Ερωτόκριτος Γαλούνης στην ομιλία του τόνισε την σπουδαιότητα των πολιτιστικών Συλλόγων και το έργο που επιτελούν και συγκεκριμένα παρακολουθεί απο κοντά τους Συλλόγους των ετεροδημοτών και το συγκεκριμένο Σύλλογο το πόσο δραστήριος είναι αναφέρθηκε  στην συμμετοχή της χορευτικής ομάδας το καλοκαίρι  στο χωριό του  το Αρχοντοχώρι, αναφέρθηκε ακόμη και για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα ελαστικά στην θέση τσαπουρνιά και διαβεβαίωση οτι δεν είναι επικίνδυνα και οτι έχει κανονισθεί να απομακρυνθούν από το χώρο, στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που πήρε και επιτεύχθηκε  να επιχορηγηθεί ο Σύλλογος με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, δύο χιλιάδες για το φωτογραφικό άλμπουμ, που ετοιμάζετε και χίλια ευρώ για την χορευτική ομάδα του Συλλόγου.
    Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ.Δημήτριος Στεργίου αναφέρθηκε στην δραστηριότητα του Συλλόγου και έφερε ως παράδειγμα την συνεχείς έκδοση της εφημερίδας Χρυσοβιτσάνικα Νέα. 
    Ακολούθως τα μέλη παίρνοντας τον λόγο από τον Πρόεδρο έκαναν παρατηρήσεις και προτάσεις πάνω στον απολογισμό και στα προβλήματα του Συλλόγου και του χωριού. Στη σειρά μίλησαν οι: Άγγελος ΧρόνηςΑλέξανδρος Ταπραντζής,Παναγιώτης Λαζαρόπουλος και Αλέξανδρος Σάββας και πρότειναν να συνεχίσει ο Σύλλογος την έκδοση της εφημερίδας, την βράβευση των αριστούχων μαθητών, την διοργάνωση χοροεσπερίδας και πρωτοχρονιάτικης πίτας, την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο χωριό από κοινού με τον νέο τοπικό Σύλλογο και τους υπόλοιπους φορείς   και την προώθηση των προβλημάτων του χωριού.
    Ακολούθησε η παρουσίαση του DVD απο τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Γεωργούλα ο οποίος αναφέρθηκε στην σπουδαία εργασία και προσφορά του εικονολήπτη Αλέξανδρου Τίτα που συγκέντρωσε το υλικό απο όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου έτους 2013 και το έκανε σε D.V.D. όπου θα το παρουσίαζε στην γενική συνέλευση του Συλλόγου.
    Αναφέρθηκε ακόμη και στην πρωτοβουλία της οικογένειας Ράπτη που αντί στεφάνων στην μνήμη του ιδρυτικού μέλους του συλλόγου Ιωάννη Ράπτη συγκεντρώθηκε το ποσό των πεντακοσίων ευρώ και κατατέθηκαν στο λογαριασμό του Συλλόγου, ακόμη παρουσίασε και το ημερολόγιο του συλλόγου έτους 2014.
    Ο Αθανάσιος Ράπτης  ο γιος του Ιωάννη Ράπτη και μίλησε για την πρωτοβουλία της οικογένειας για την συγκέντρωση των χρημάτων και για την αγάπη που έχουν για τον Σύλλογο.
    Στην συνέχεια ακολούθησε η προβολή D.V.D  δραστηριότητες 2013 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Προεδρος Ε.Α.Σ.Α και δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης,  ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ.Δημήτριος Στεργίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατούνας Ευάγγελος Κουτιβής την εκδήλωση χαιρέτησαν με τηλεφωνήματα τους  ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σπύρος Δ. Ζορμπάς, ο εφημέριος του χωριού μας Φώτιος Χαντζής .
    Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων Ο.Τ.Ε. και των Πρόεδρο Νικόλαο Κασόλα για την  παραχώρηση της αίθουσας.  

                     ΤΟ Διοικητικό Συμβούλιο 
     ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΤΙΤΑ
    Views: 388 | Added by: takoronta | Rating: 3.0/1
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]
    Copyright MyCorp © 2024